Ovanvåningen - så här blev den

Kategori: Allmänt, Inredning

 
Vi har som jag berättat i tidigare inlägg renoverat allrummet på ovanvåningen under julhelgen.
Dragit upp den gamla heltäckningsmattan som låg där och lagt nytt golv och lister.
Alltså det gör SÅ mycket med nytt golv!!
 
Alla möbler kommer mer till sin rätt också.
Sen ser man förvisso också att det saknas kanske något och man vill ha något nytt nu när golvet och rummet blev ljust och fint :0)
 
Så, jag köpte faktiskt IKEAS fåtölj med tillhörande fotpall för jag har velat ha en öronlappsfåtölj länge men inte köpt för jag inte vetat var den ska stå riktigt, men nu visste jag!
Sen blev det en matta (också från IKEA)
Ändrade även i Kallax hyllan från svarta till gråa boxar för att det inte skulle bli så hård kontrast med svart, och ett par nya kuddar från DollarStore hamnade i soffan.
Lite gröna växter i fönstrena och gardinskena i taket är uppsatt med, gardiner ska på plats när jag hittat några jag vill ha.
 
Resten hade jag hemma.
 
 
 
Före-bilder:
 
Vi hyrde en mattstripper (special maskin för detta), så jäkla smidigt! Tog en timme att bli av med allt lim istället för 1 dag minst!
 
Dags att börja lägga golv
 
På gång...
 
 
 
 
Efter......
 
Ljust och fräscht!
 
 
 
 
 
 
 
Min Legosamling ville jag inte kasta ut riktigt än så den får hänga med :)
 
Så jäkla snygg lampa! Äntligen kom min snäckskalslampa upp. Har haft den länge liggandes sedan de hade den på Netto. Och nu fick den komma upp och det blev så bra!
Niklas vägrade först att ha upp den för den såg ut som något man hade förr i tiden, men jag sa att det kommer bli bra! Jag lovar! Och det tyckte han med. Det var inte så hemskt sa han :0)
 
 
Visst blev det fint?!
 
 
 

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: