bebisar är söta!

Kategori: Allmänt

Idag gick jag hem lite tidigare från jobb, mådde skit! Det flög på mig, en illamående känsla följt av nån yrsel och skakningar liksom, jag blev faktisk lite rädd. det var obehagligt. Väl hemma så vilade jag lite innan jag hämtade Hanna, det kändes bra. Jag tog det lugnt resten av kvällen, Hanna gick och la sig 20.15 idag!!! rekord!! Det känns sjukt. Efter man lagt henne och suttit vid datorn och gått igenom de vanliga sidorna så är klockan typ 23. nu är hon bara kvart över nio. lite lyx!

Har tittat på gamla bilder på Hanna, man kan inte fatta att hon varit så liten, SÅ liten!! Bebisar är underbara! De luktar gott, de är alltid glada (oftast), de är så mysiga! Nu menar jag inte att Hanna inte är mysig, det är hon! Hon är så rolig också nu när hon pratar! Men bebisar är bebisar. Det finns en charm och tjusning med varje ålder. Det jobbiga är att bebistiden går så fort! Den rusar förbi. Och jag försökte ändå verkligen ta vara på den, satt ofta och tänkte att "denna stunden ska jag njuta och komma ihåg" "jag ska ta vara på den", men hur mycket man än försöker det så går tiden inte saktare. Jag längtar faktiskt efter nästa bebis...Idag tänkte jag tom att man kanske skulle haft en till så man har 3 barn, men det hade jag inte orkat. De är lätta som bebisar, men svårare och svårare som barn. De har liksom mer egen vilja då =)
Japp vi får väl se om det blir nån bebis snart. Jag vill inte vänta för länge.


Nu har nästan alla hört av sig om festen, Än så länge bara 2 som tackat Nej. 4 väntar vi svar från,  och resten har tackat JA, Fatta så kul det kommer  bli!! Har lite pirr i magen när jag tänker på det...eller är det för att jag mår lite kasst idag? hrm....


image34


Hanna 5 månader...sötis!

Tvära kast

Kategori: Allmänt

Konstigt hur dagen kan ha såna tvära kast.
Imorse när jag handlade snus åt en kollega så fick jag visa leg! Jag som är 33 år fick visa leg, lite smickrande var det allt =)
Sen när dagen var slut hade jag tänkt shoppa lite. Jag valde några plagg och tog in i provhytten. För det första så ser man likblek ut!( vilket jag iofs alltid är), sen för det andra så började jag stirra på mina rynkor under ögonen..de måste kommit nu på senare tid, kanske för en månad sen allihop! jag har inte tänkt på dom innan iaf, Och håret!! Gud hur kan jag se ut så i håret!! Lugg som en unge, shit det var så fint i början, nu ser det för jäkligt ut. varför måste min frisör vara mammaledig!! och så länge!! det har ju gått ett halvår snart!!! Jag blev helt gråtfärdig! jag skyndade mig ut och kände mig så gammal så gammal..
Jag kom hem med en hel påse kläder....till Hanna. som vanligt.

Lustigt det där hur man kan kastas mellan 2 världar så fort. (lustigt kanske är fel ordval. sjukt är ett bättre ord)

image33

helt ok dag.

Kategori: Allmänt

Jobbdag igen och det gick ganska fort faktikst, skönt. hade en del att göra.

Väl hemma hade svärmor med sig mat, mmm, jättegott och jag hade hoppats hon hade med för jag var inte sugen på att laga mat idag. (heller)

Jag tog fram vår gamla dvd karaoke och jisses vad Hanna sjöng! hon blev lite tokig haha, hon sprang fram o tillbaka och kunde inte sitta still. hon skrek Pippi och vita lamm hela tiden, men när de låtarna kom så hade hon inte ro nog att stå o sjunga bara..hon var så söt! =) Hon blir nog en liten sångerska hihi.

Just nu kollar jag på en ny omgång "Surreal life".Det är lite småroligt faktiskt, man sitter först och säger att man inte känner igen en kotte, men sen så efter ett par avsnitt så är de som man vetat vem dom var hur länge som helst..

Nu blir det macka med min plommonmarmelad, måste testa!!