fredagskväll..

Kategori: Allmänt

Igår var det lite tufft så jag är så glad att Simon var här och kunde leka med Hanna.
Hampus bara skrek kändes det som från klockan 15 så jag var så trött på kvällen.

FIck handlat lite till barnen (ovanligt va?!) och sen så fick jag handlat lite panduro saker till mig =) finfint!
Allt detta för endast 290 spänn!!


Idag har vi varit och lekt i parken och sen kom Hanna på att hon tappat sin inbjudan hon fick till ett kalas idag. Så det var bara att ge sig ut och leta igen efter det, suck. som tur var så låg det bara en fem minuters promenad härifrån!
Hampus sov i vagnen och sover där än så han vaknar nog snart känns det som, han var nog trött stackarn...

Fick även hålla på lite med jobb idag då min chef "slutat". så jag blev lite orolig. Vad är det med att alltid när jag går hemma så byter företaget namn och chef på min avdelning!! Så nu får jag bevisa igen vem jag är för den nye sen som kommer, jag är riktigt less på det faktiskt. Vill helst inte tillbaka alls nu som det känns, men å andra sidan så älskar jag faktiskt mitt jobb så jag får tänka på det.
Så jag fick maila lite och fixa så får vi se hur det går. Jag vill mest ha ett papper på att jag finns liksom och att de tär min tjänst och inte hon som vikkar för mig.

Hur som... ikväll ska vi äta korv och pommes, Simon har valt det. Ska bli gott! Sen blir det lite Idol-tittning tror jag..har tänt ljus nu och vår halloween pumpa på trappen helgen till ära. Känns mysigt..

Det blir tidigt i säng ikväll, känner mig helt slut!
Idag har vi iaf fått ycket frisk luft så det kan ingen klaga på!


2 veckor har gått...fortfarande inget badrum

Kategori: Allmänt

Det blev som väntat, inget badrum klart än....suck... det torkar dåligt så det är mycket därför, men ändå...

Ihelgen var jag på tjejmiddag! Det var så trevligt! Jag behövde verkligen komma bort lite hemifrån. Vi käkade gott på restaurang 3 rätter och jag var hemma till 23 igen. Det hade gått bra som tur var. Hampus hade skrikit lite i början, sen sovit. Det var så skönt att bara få vara "jag" lite... jag hade glömt det nästan...

Sen var det dop i söndags för lille Hampus. Det gick jättebra! Jag är väldigt nöjd med dagen även om man är tröttare denna gången. Allt flöt på och fina presenter fick han =)
Jag hade en snygg HM klänning och mina nya UGG på mig, kände mig så fin! (uggen är lite för små, men det får jag ta, hoppas de töjer sig lite)

Känns skönt att dopet är över. Nu har man det gjort och det har tyngt mig lite att ordna en massa inför (även om jag älskar att ordna så är det lite jobbigare som sagt denna gången eftersom han skriker lite på kvällarna)

Satt och kikade på videoinspelningar för första gången idag från förlossningen. GUD vad skoj det var! Man ser hur man andas och hur man pratar efteråt, sånt som jag inte riktigt kommer ihåg nu. så det var guld värt att se det!! Man glömmer ju så lätt. Tänk det var inte längesen han var så liten och så är han så stor nu! det är ju bara3 månader sen!! känns som en evighet sen! konstigt det där...med tid...

Imorrn ska jag hämta Simon, ska bli skoj att ha honom här! Hanna längtar! De ska spela "Finns i Sjön" säger hon =)
Sen på lördag ska vi ha myskväll tänkte vi (får se hur mysigt det blir med 2 skrikande ungar ;) , och sen på söndag ska vi på kalas till min kusin Emma som fyller 18 år!! Grattis tjejen!

Nä, nu ska jag se Greys anatomy! och ta den lille som aldrig verkar få ro därnere...men idag behövde jag sitta här och ladda batterierna för dom var helt slut....(mina alltså)


Bild på badrummet nedan, sen denna togs har faktiskt väggarna och golvet putsats och spacklats helt, det är nu det som ska torka...

Rosa bandet!

Kategori: Allmänt

Man läser överallt om bröstcancer (cancer överhuvudtaget) och det är lätt att man inte tänker så mycket på det förrän man drabbas själv av det eller någon anhörig.
Jag har läst så många artiklar om det och det är så hemskt tycker jag. Det söker mig så, tänk att dö så ung och inte finnas för sina barn och få se dom växa upp. Det är min värsta mardröm!!!

Därför har jag köpt ett rosa band för 20 kr, det är ju ingenting 20 kr!! ALLA borde göra detta!
Eller ring något av dom numrerna som finns.
Jag kommer även att ringa in på TV galan tänkte jag.

Detta gäller ju inte bara nu i oktober utan alltid kan man skänka en liten slant.
Vill bara påminna er alla därute om detta.

http://kampanj.rosabandet.se/

Tvgalan:
http://kampanj.rosabandet.se/Templates/ArticlePage.aspx?id=135&epslanguage=sv

Rosa lördag imorgon!! KÖP!
http://kampanj.rosabandet.se/Templates/ArticlePage.aspx?id=134&epslanguage=sv