städning och besök..

Kategori: Allmänt

Idag har vi inte gjort så värst mycket. Vi har städat och sorterat lite skåp. Nicke har varit på Tippen. Det är en sån känsla tycker jag när man slänger saker. jag hatar att slänga, men efteråt känner man sig fri på nåt sätt. sjukt att jag kan tycka så som är en hamster! jag samlar på allt! allt har ett värde och en själ för mig..

Ieftermiddags kom Nickes pappa på besök, han sover här nu över natten. Nickes bror kom också över. Det var trevligt, vi åt gott (hämtmat) och drack lite baileys och satt och snackade. jag gillar närvåra vänner kommer över och så, nån att pyssla om liksom *skratt*.

Nu sitter jag och går igenom det vanliga på datorn..AB, mailen, osv...skulle kolla min jobbmail (ja jag har varit duktig och inte kollat mail på 2 veckor!!!) men jag hade glömt lösenordet haha och nu är kontot expired trots att jag fått nytt lösen och allt, så vi får väl se. jag gissar på 50 mail i min inbox, men Nicke trodde 5 haha, 5!!? inte på mitt jobb, där skickas det mail bara man ska gå ut och fika nästan! =)

Det blir nog inget Stockholm, vet inte om det är bra eller dåligt. men just nu vet jag inte om jag orkar...skönt att va hemma också, men nu är här fint och vidgjort så frågan är vad vi ska hitta på om det regnar mer, men det är klart, jag kan alltid sortera lite till....

Spelning.

Kategori: Allmänt

Vi hade spelning igår, det gick jättebra! Det är så himla kul attkliva upp på scenen och leverera! Det är det jag gillar mest med musiken.
Det började lite dåligt bara med att vi inte hittade alls, suck..dålig planering. så vi irrade runt på små grusvägar ett bra tag men till slut kom vi fram. Då fick vi se en brant trappa upp till där vi skulle spela på andra våningen utan hiss. Det var bara att släpa upp allt i en rasande fart. 17 minuter tog det att packa upp allt och få allt på plats!!! rekord!!! Men vi hann. Det var otroligt god mat - italienskk buffé. smaskens. Spelningen gick bra som sagt, tyvärr blev det tjafs och missförstånd i bilen på vägen hem..så vi avslutade väl inte kvällen så som man tycker den borde. förmoldigen trötthet och sånt som ligger och gnager. För mig är semestern helig eg. men nu har vi 2 spelningar under den tiden och då får man ta det, lite jobbigt ibland bara att man måste ta hänsyn till de helgerna under sin semester..därav frustrationen och lite gnabb. men men...så är det. det är som ett äktenskap =) vi umgås ju väldigt mycket så det blir så ibland. det är nog därför vi är så bra tror jag!

När jag kom hem klockan 03 inatt så hade jag inte sett Hanna på nästan 2 dagar! lyckligtvis vaknade hon till och kramade mig världens kram! oj som man smälter då, då är allt annat oväsentligt! Jag hade verkligen saknat henne även om det var så himla skönt att få vara själv. Det är andra gången vi lämnar henne över natten sen hon föddes!! så nog var vi värda det tycker jag.

2 veckor kvar nu, det går fort. får se vad som händer. Imorrn kommer Niklas pappa hit så då får han se Hanna, han har inte sett henne på lääääänge..sen få vi se om vi åker upp till stockholm till honom elle r inte. Hade du frågat mig på vägen hem i från Danmark hade jag sagt tvärnej! men nu så glömmer man hur jobbig Hanna var just då så nu kanske vi sticker. Jag vill gärna det så det händer nåt! vill inte sitta här inne...

Nä, dags att göra nåt! Bild nedan från igår.

image20                                                     

Hemma igen och barnlediga.

Kategori: Allmänt

Nu har vi återvänt från vår Danmarktur, kom hem igårkväll.
Det var väldigt skönt och roligt att komma bort. Dock valde vi fel dag att åka till Knutheborg safaripark på. 3 km lång kö för att komma in, det tog 2 timmar!! Väl inne fick vi vänta 1,5 tim för att se tigrarna, och då såg vi en som låg och vilade sig och en som vankade lite vid ett stängsel, alltså inga vid vägen eller så som man sett på dessa fina reklamfilmer, hade jag vetat det hade vi valt aporna istället, eg skulle vi göra båda, men eftersom allt tog sån tid så hann vi inte det. retar mig så på att vi inte hann med aporna....jaja det får bli en annan gång om vi nu åker dit fler gånger. Leklandet efteråt var skoj tyckte Hanna (och jag med) man blir  barn på nytt när man själv har barn, man får göra alla de saker man inte gör annars, som att hoppa på stusdkudde och klättra osv =)

Efter körde vi till hotellet som var jättefint!! det låg en bit ifrån, men eftersom vi skulle till Fantasyland dagen efter så tog vi ett i närheten av det. Jag hade velat stanna längre på hotellet ,nu blev det mer bara en övernattning och en underbar frukostbuffé och sen iväg. men det gick bra ändå. Hanna njöt!! och vi med.

Fantasyland var perfekt för 2 åringar! nästan allt kunde Hanna göra! Hon åkte tåg, hon hoppa i bollhav och klättra ocvh åkte kana osv osv. Det enda var väl att deet var ett stort lektorn som hon var för liten för, men på nåt sätt lyckades hon klättra uppför en megalång rutschkana (!) och sedan hörde vi ett stort gråt, då hade hon fastnat i en  annan superlång och hög kana som var som ett rör så man såg inget. en flicka fick hjälpa henne ut medan jag stod och skrek i hålet där nere att "mamma är här" hon grät massor, tydligen sa den danska flickan något om att hennes lillebror gjort något, men jag vet inte vad. det är för mig en gåta hur hon kunde komma så högt upp!! och så snabbt! men hon glömde det fort. men det var trevligt ställe, allt inomhus också och lite folk.

Sen åkte vi inom Fisketorvet på vägen hem för att shoppa, eller så var tanken...men Hanna hade inte samma tankar som vi utan var på sitt värsta humör och rev och slet mig i håret för hon inte fick gå och prova alla skor i affärerna. suck. jag var måttlligt irriterad då, men man förstår henne också, lite iaf =)

Dock är det inte därför som hon är bortlämnad nu haha även om man kan tro det, utan det är för att farmor gärna ville passa henne över en natt. Så idag har vi varit i Malmö och gått lite på rean utan barn! det gick väldigt smidigt även om man saknar henne hela tiden. Sen åt vi på vårt favvoställe Nr one..
Vi handlade gott till ikväll och just nu har vi ätit kräftor och Casino Royale går i bakgrunden. en mysig hemmakväll.
Man har så mycket man vill göra eg, men man tar sig inte för det och nu så saknar jag henne så!! jag vill ha henne här och krama på!! jag får vänta ända tills söndag för jag har spelning i morrn och hinner inte träffa henne...snyft....men på söndag ska jag snusa och krama henne igen hela dagen!!!

Bilder följer här från resan!

image13


image15

image16

image17

image18

image19

Är hon inte världens sötaste!?