karusell och bröllop

Kategori: Allmänt

Denna helgen så var vi och åkte lite karuseller i fredagskväll med Hanna. Hon älskar det! Det blir nog sista gången innan höstmörkret kommer så vi fick passa på. En stoor sockervadd blev det också och vi käkade grillspett. Det var en fin och härlig kväll tyckte jag.

I går var vi först och hoppade i hoppborg och på studsmattor, sedan bar det iväg på bröllop/dop. Våra kompisar gifte sig samtidigt som deras son döptes. Det var kanonfint väder! Tur eftersom det var utomhus allting.. Supergod mat och trevligt sällskap var det också, och Hampus (hör och häpna) sov i lite mer än 3 timmar i sträck!! Jag kunde koppla av och äta i lugn och ro. (Jag ska erkänna att jag sprang och kollade vagnen typ femtio gånger för att se om han levde, och det gjorde han ju tack och lov! )
Vi kunde njuta av dagen faktiskt. Hanna lekte med de andra barnen så hon var helt slut när vi körde hem och slocknade i bilen.

Idag har vi städat lite och handlat. Nu hör jag Hampus skriker igen så jag ska gå ner och ta honom! Bilder nedan från helgens bravader!

Kram

Hanna snurrar och snurrar..


Sockervadden är nästan lika hög som Hanna. Snacka om "Marge Simpsons varning" på det vaddet!


Så här fina var vi. =)


Hanna i klänning och pippilotter. Ursöt!


Lillebror i ny dress och "kragbody". Så fin!

shopping!!

Kategori: Allmänt

Idag så var vi först och vägde på BVC. Hampus hade växt mycket och man ser att all amning ger resultat! Det kändes skönt att veta att han går upp som han ska och mer därtill.

Efter så körde jag till stan och mötte upp syrran. Hon var snäll och passade både Hanna och Hampus när det behövdes så jag kunde handla till dom! Hanna fick skor och en helt ny höstgarderob med massa Bamsekläder (förstås) och Hampus fick lite bodys, bla ugglor och en såå fräck kissbody! (Vi ÄLSKAR Gene Simmons "Family jewels" här hemma =)
Fick även handlat lite inredningsprylar till mig, Ska fota sen lite i hemmet och lägga ut, men det får bli senare.

Hur som helst: Jag är supernöjd med inköpen idag! Känns skönt att bränna lite pengar. =) Det lär bli sista gången på länge nu då man inte har det så fett att gå hemma...

 

kolik...

Kategori: Allmänt

Det verkar som om Hampus har kolik. Han skriker så man tror han ska gå itu. Det är så hjärtskärande.
Man är helt hjälplös. Man är i en ond cirkel. Man vet inte om han skriker för han är hungrig eller för att han har ont.
Har han ont och man ger honom mer mat får han mer ont, och är han hungrig får han ont om han inte får mat kanske? Det är jobbigt. Man är så trött på kvällarna, (ja dagarna också) Mest känner jag bara att det är så synd att han knappt sin vakna tid bara vill ligga och vara nöjd utan har så ont hela tiden. Vi har provat olika droppar, magmassage får han varje dag, han rapar bra osv osv. inget hjälper. Jo om han ligger hos mig konstant hela dagarna och kvällarna så underlättar det faktiskt mycket så det gör han just nu.

Hinner inte sitta vid datorn alls nästan nu pga just att han behöver mig, vilket inte gör så mycket för man kan ligga och titta på honom i evigheter så söt han är. Men ibland vill man hinna nåt annat också, som duscha och annat tex :)

Dagis går jättebra för Hanna, hon trivs, skönt att hon får leka av sig. (fast det tog 2 dagar på dagis bara, sen var hon förkyld) så alla har haft en släng förkylning utom jag (konstigt?! jag som ALLTID får det, men det kommer kanske)
Stackars Hampus är också lite förkyld och nyser, hostar och snörvlar lite...

Jag försöker planera in lite de dagar hon är hemma så vi gör något. Imorrn ska jag först väga Hampus och sen till stan med syrran en sväng. Ska handla lite höstkläder till Hanna tänkte jag. Hon har vuxit ur allt över sommaren här...så det blir en ny Bamsegarderob imorrn kanske? jag älskar Lindex Bamsekläder!!!

Tog foto här hemma idag för att vi måste få in en bild i tidningen nu! hög tid!! men jag är aldrig nöjd, tycker jag ser fånig ut på alla bilderna, men men... det får gå.

ni får se resultatet sen.

Ha det!