tyvärr

Kategori: Allmänt

blev det inte det glädjebesked jag hoppats på. Jag var nämligen en av de 7 som hade chansen att vinna en resa på 20000. Men med min vanliga tur så var jag inte den som vann. Kanske lika bra det? vet inte om jag kunnat resa nu med öron, gravid och allt. Men jag trodde verkligen att jag skulle vara den som vann. Jag kände en känsla när jag fick in handen (det var en pokertävling och man skulle få in hjärter dam och kung på handen på alla hjärtans dag, och sen skriva en dikt)
Min dikt skrev jag från hjärtat och den var väldigt fin tyckte jag själv. men sen såg jag att det bara satt killar i juryn och då kände jag iofs direkt att det var kört. De vill ha en sån typ " hej denna resa vill jag vinna så jag kan försvinna" men jag skrev en mer känslig utifrån  mitt hjärta. Ok den som vann var väl inte direkt dålig, men det syntes det var skrivet av en kille. (fördumsfull? jag??)

jaja, sånt e livet.
Min dikt:

Vår kärlek

Vår kärlek har gett oss den finaste gåvan
En underbar dotter som en skänk från ovan.
Snart har vår kärlek givit oss två
Vi kan skatta oss lyckliga som få.
Vad vår kärlek i framtiden åt oss kan ge
kan vi bara invänta och se...

bättre eller??

Kategori: Allmänt

Ja, det känns som att precis när man känner att nu blir det nog bra förkylningarna så nästa dag man vaknar så är man hostigare än innan. Men vi får se. det enda som håller mig hemma är att så fort jag gör något blir jag så fruktansvärt ansträngd vilket tyder på att jag inte är bra alls. (sen att jag snyter mig varannan minut och hostar gör ju inte saken bättre)

Hanna har vant sig vid sin medicin!! Jag kan inte fatta det, men hon är superduktig!! Hon får hålla i sprutan som man lägger medicinen i själv, sen så sprutar vi in medicinen. Hon är verkligen jätteduktig. bara sådär helomvändning! vilket kom lägligt då hon får medicin 4 ggr om dagen.

Det är jobbigt nu, jag känner att jag behöver jobba, men vet inte hur orken ska tas fram. Ska försöka jobba imorgon, så får vi se hur länge jag klarar av. man får ju gå hem i värsta fall.

Om allt går som det ska så kanske det kommer en glad överraskning i dag, men jag tror inte det, men om jag har tur så... det hade varit himla skoj om jag hade lite tur i just detta fallet. jag berättar senare.....

måste snyta mig nu.....

fortfarande sjuka

Kategori: Allmänt

Nu är vi alla sjuka, jag tror jag hostat upp tarmarna snart så mycket som jag hostat.
Idag var vi hos läkaren med Hanna. Det var så illa så hon fick korteson och inhalera nåt så att luftvägarna öppnades lite. Hon skrek, ja gud vad hon skrek. Men andra gången så var hon otroligt nog duktig! Hon tog ut nappen och andades själv, snacka om att jag höll på att tappa hakan.
Men väl hemma är det samma sak, hon ska inte ta nån medicin, men nu är det inget val, hon måste. val och val, det har väl aldrig varit nåt val, men hon spottar ut allt igen så det känns så meningslöst, men vi får på nåt sätt lösa det nu genom träning eller nåt, hon måste ta både krupp medicinen och antibiotikan hon fick idag.
Så ja.. det blir jobbiga dagar, jag hatar detta, men jag måste. Det jobbiga är att hon inte förstår att man måste, att man blir frisk av det.

Sen är det ju jag, jag är så trött, ansträngd, snuvig, hostig och mår inte bra. Men men. det går väl över, jag tar iallafall min medicin *ler*

Väntar på Nicke, Mc Donalds idag, mums, fast vänta nu... hrm... sist jag käkade så fick jag så ont i magen.... Åhhh tänk om jag får det nu också....suck....jag får äta sakta....eller nåt.

Det trista är nu att helgen blir liksom trist och tillbringas inomhus mesta delen för att vi ska ha en chans att tillfriskna. sånt e livet... konstigt att jag alltid är sjuk nu för tiden, jag menar jag borde ha haft alla förkylningar som finns nästan, men Hanna kommer hem med nya bakterier hela tiden verkar det som... jag börjar bli lite trött på att va förkyld och halsont och sånt nu... måtte det vara sista gången för iår.

Maten är här! Ses!