Underbar helg!

Kategori: Allmänt

Har läst överallt på facebook, på bloggar osv idag, att ALLA verkar ha haft en helt underbar helg!
Det betyder att alla har nog ett leende på läpparna imorgon när de kommer till jobb. :0)
Jag missar tyvärr (?) morgondagen på jobb, då jag har semester. Men jag måste erkänna att jag är nyfiken på vad som hände efter att jag drog hem från Danmark i lördags =)

Vi hade en helt underbar dag!! Det var strålande sol och rundturen på Christiania var riktigt intressant och rolig. (ok, den sista halvtimmen var lite dryg, men innan dess så)
Efter bar det iväg till Tivoli med femkamp. Tävlingsinstinkten i mig växte som en stor varg så inte fått mat på flera veckor. Jag hungrade efter att tävla och att VINNA!!! Jag vann första grenen, Klätterbjörnarna, en skjuttävling. 20 av 20 möjliga..efter vart det mullvaden (min specialitet) vinst även här, en prinsessväska till Hanna! Denna väska visade sig vara väldigt användbar då jag fortsatte att vinna =) Pilen sköt jag 2 av 3, fick en liten vinst ändå. Galoppen tog jag hem, vinst även här, och sen var det kasta grodor, ingen hit, fick i 1 av 8. suck.
Men jag slutade på 76 poäng, lide glad trodde jag att jag var dagens bästa, men det insåg jag sen att flera hade kastat 3 av 3 pilar och den gav ju hela tio poäng per pil så det var lite shitty! Jag var nog bästa tjejen iaf, och jag vann i vårt lag!
Kvällen avslutade med middag (revben och dessert) på Bryggeriet, EN sådan trevlig kväll och många av mina åsikter ändrades om en del människor kan jag säga... (på ett bra sätt..
Helt plötsligt känner jag mig så glad att få jobba där jag jobbar. EN sak är säker, trevligare kollegor kan man då inte ha!! Längtar redan till höstens kickoff!!!Idag har vi varit på Hannas nästkusin Willes barnkalas. Niklas agerade clown igen =) Det blev poppis.
En skön dag ute avslutades med lite städ och plock, och byte av en tvättmaskin som tyvärr gjorde så hela tvätten luktade olja! Har nu satt in en ny, men trots omtvätt luktar det fortfarande lite....suck...jaja vi får väl se..Njuter vid hamnen i Köpenhamn, något överexponerad bild, men men.. =)


Nicke som clownen "Fido"


Ha en bra vecka alla!

Danmark

Kategori: Allmänt

Idag ska vi ha sommarfest med jobb och det bär av till Danmark!
Först rundvandring o Chrisitania, sen femkamp på Tivoli och sen middag.
Ska bli trevligt, jag äälskar femkamp!! Återkommer sen hur det gick

Idag lär jag väl få några steg på min räknare eftersom jag inte varit så flitig med den sista dagarna.
Men igår var jag ute och klippte vår gräsmatta, snacka om tungt! Gräset var inte klippt sen sensommaren förra året, och med vädret vi haft har det växt av bara den. Det såg ut som en djungel!
Men nu är det gjort och det känns skönt!

Trevlig helg alla!

"Mamma, vet du hur farmor gjorde moset?"

Kategori: Allmänt

Just nu är det lite tufft, Niklas ligger sjuk ordentligt och Hampus är lite förkyld men det går.
Jag har så mycket på jobb jag måste hinna klart med denna veckan, samtidigt som det är jag som lämnar, hämtar, tar kvällarna, nattningarna, handlingen osv. Jag känner mig ganska färdig just nu.
Kanske skulle jag klonat mig? Så kan klonen göra jobbet, handla, städa och laga middag.

På lördag hoppas jag iallafall kunna komma iväg, för hela jobb ska till Danmark och Tivoli!
Ser fram emot det, sen på söndag är det kalasdags för Hannas nästkusin Wille och Nicke ska vara clown.
Hoppas bara han är frisk till dess, men det borde han vara, han har varit sjuk sedan tisdags nu.Idag hade jag iallafall lite hjälp då farmor hämtade barnen så jag kunde vara kvar lite längre på jobb än tänkt.
Hon lagade även mat, köttbullar och potatismos. När vi åt och farmor gått hem så sa Hanna väldigt överraskat och förvånat:
-"Mamma, vet du hur farmor gjorde moset?!"
- Nej svarade jag,
-" Jo, hon kokte potatis i vatten och sen mosade hon dom och tog mjölk och salt i!!!!"
-Aha, sa jag lite generat=)

Hanna var helt häpen när hon sa detta, haha.
Behöver jag säga att min mos finns i en silvrig påse som jag häller i lite vatten?
(Jag vet, lite B, men det är bra när tiden eller orken inte finns och det blir tyvärr lite mycket sånt på sista tiden)Bild:Tv4