Girlpower vid pokerbordet!!

Kategori: Allmänt

Igårkväll var vi över hos ett par kompisar och lirade lite poker. Hanna ville bestämt ha en finklänning som aldrig var använd (lappen satt kvar, vilket inte är ovanligt här hemma då jag handlar mängder till henne). Hur som helst, först sa jag nej, men tänkte sen, "hon kommer aldrig använda den annars så varför inte nu?" så hon fick ha den så klart, hon var jättefin i den! Se bild nedan!

Vi var 9 pers som spelade poker och alla killarna åkte ut först så vi satt 4 tjejer kvar sen =) Och gissa vem som tog hem hela fina potten?! Jo jag *stort smile* Det var skoj! Vi åkte hem efter nån timme för jag var såå trött och både Hanna o lillebror behövde hem och sova lite... men det var skönt att kunna komma ut lite. Nedan bild på vinnaren som fick amma (givetvis) vid bordet."Du matar lillebror hela tiden!"

Kategori: Allmänt

Igår var min mamma och hennes man hos oss och såg Hampus för första gången! De har varit på semester och har därför inte haft möjlighet att komma innan. De hade fika och fina kläder med sig till Hampus!

Migränen har hållt i sig men i natt/morse så kände jag att den var på väg bort. Gud, jag är stolt att jag stod ut, utan tabletter så jag kunde amma. Men det var nära att jag inte orkade...

Just nu känner jag mig som en amningsmaskin. Jag ammar ca en gång var 1,5 timme. Nätterna är jobbiga, jag är såå trött och sliten över att behöva amma konstant. Tror det beror på värmen för de sista 3 dagarna har varit grymt jobbiga. Han är nog törstig tror jag. Blev lite ledsen idag när Hanna skulle lägga sig. Jag låg och ammade lillebror och Hanna sa till mig att hon ville ligga bredvid mig på samma sida där Hampus låg. Jag förklarade att jag måste först amma klart men att jag kan hålla henne i handen och så fort jag är klar så vänder jag mig om. Hon blev ledsen och sa " Du matar lillebror hela tiden!" Och vad kan jag säga... det är ju faktiskt sant.. det känns som jag gör inget annat.... men jag hoppas det blir bättre, annars får han faktiskt ha mer ersättning för då blir han inte mätt av mig....

Du är min allra bästa kompis....

Kategori: Allmänt

Idag när vi såg lite på Allsång på Skansen så frågade jag Hanna om hon tyckte att Martin i BWO var söt.
-Nej, sa hon då följt av "Jag tycker mamma är söt"! - Du är min allra bästa kompis, sa hon sen och kramade mig.!!=)

Alltså hur underbart var inte det att höra?! (trots att jag skäller en hel del på henne nu i hennes trotsperiod som aldrig tycks gå över =)