Hur mycket snor kan man ha egentligen!?!

Kategori: Allmänt

Suck som om inte allt är jobbigt nog så har jag nu åkt på en rejäl förkylning och det har Hanna och lille Hampus också! Det värsta är att jag är själv, igen! Nicke är på kurs..suck... varför är vi alltid sjuka när han är borta? Varför straffas jag så? Jag och Hanna funkar inte själva hemma en hel dag utan att göra någon aktivitet, vi går varandra på nerverna! Hon lyssnar inte alls på vad jag säger och är snutig och dum mot mig. Det gör itne saken bättre att hon alltid lyckas väcka lillebror när han väl somnat. dubbelsuck.... och idag så var jag så blödig att jag tyckte hon skulle stanna hemma från dagis för hon hostade lite i morse! bara det att sen har hon inte hostat på hela dan utan varit precis som vanligt.. och eftersom jag mår skit själv så är det tusen gånger jobbigare att stå ut. Jag har migrän nu och är så trött. Jag fattar inte varför det ska hända mig? igen!? Som tur är har mamma varit här och hjälpt mig på kvällarna.
Jag känner bara att jag har ingen ork just nu, all luft har gått ut mig, jag hör inget pga ansträngning, jag snyter mig typ sjuttielva gånger iminuten. vart kommer allt snor ifrån? Man snyter och vips har det bildat nytt snor som ska retas och rinna och ut.

SÅ nu vaknade Hampus igen och skriker, jag tycker synd om honom, va så liten och så täppt i näsan. men jag erkänner att jag just nu tycker mest synd om mig, och det får jag faktiskt lov att känna!

Ska ta lilleman, ses.

"man saknar inte kon förrän båset är tomt"

Kategori: Allmänt

Det var längesen jag skrev nu. har varit lite upp och ner i humöret. En aning deppig men det är från o till. Oftast mår jag bra men när jag mår dåligt så mår jag så j-la dåligt vilket är lite jobbigt men men. livet är ju så up n´down.
Hanna är mycket lugnare eller så är det jag som hanterar allt bättre för vi har det jättemysigt ihop nu, ok visst är hon trotsig osv men jag hanterar det och det funkar! =)
Idag sover hon över hos farmor och till en början tyckte jag det var så skönt, men efter någrat timmar så inser jag hur mycket jag saknar henne!! Jag vill att hon ska vara hemma istället! Shit vad jag saknar henne, har svårt att koppla av, det är så tomt härhemma, så gud! Nu vet jag varför jag skaffade barn, det är ju detta jag är trött på, jag vill ha mina barn hos mig som pratar, spelar spel och skojar. Åh vad jag älskar dig Hanna!! DU är världens goaste!
Så jag längtar tills vi ska lägga oss så jag kan hämta hem henne! haha

Hampus valde att sova 4 timmars middag idag! man går och tittar hela tiden så allt är ok, andas han? osv... men han behövde väl sova bara. så nu är han vaken och tittar lite på tv. han är gnällig nu så jag får ta upp honom igen. Han är så missnöjd så fort han inte sitter med någon av oss, hur kan en 4 månaders bebis ha tråkigt?! haha han verkar så mycket klokare och äldre i sättet.

Annars är det mest julklappsfokus på gång, jag är ute i tid och har de mesta klart redan! skönt.
Måste visa lite bilder från vårt pynt som jag o Hanna gjort! jättefina!

Nu ska jag se klart stjärnor på is och amma lite.