lugna helger

Kategori: Allmänt

Eftersom fogarna gör mer och mer ont så blir helgerna läskigt lugna.. Dagen spenderades i trädgården i det fina vädret ,jag satt i en baden baden stol i skuggan. Hanna lekte på sin vatten kasebana och hade jätteroligt.
Vi var faktiskt och handlade lite mat nu det gick ok, och nu ska vi iväg o grilla o lira poker hos ett par vänner. Idag känns hugget i sidan mindre eller mer sällan än de andra dagarna ska jag säga. kanske för jag vilat? men å andra sidan så känns det som om jag ska gå itu därnere nu när jag ligger i sängen eller sitter i soffan osv. men men...snart 9 veckor kvar bara!!! Läkarna sa att inget var fel med bebisen (PHU) utan han sparkar så mycket på samma ställe att det blir ömt! Så det är väl en ny Zlatan därinne eller nån karatemästare =)

Jag betalade in en slant till neurologerna förresten,kändes riktigt bra faktiskt!

Annars är det det vanliga, badrummet sniglar sig framåt ,är såå trött på det, hur kan det ta sån tid?! svårt att tänka "den som väntar på nåt gott" när det gäller badrummet just nu ,men det blir nog kanonfint! Jag kan visa en bild hur det ser ut nu så kan ni se sen när det är klart.


Nästa vecka är en kort vecka skönt! Grillen väntar. ses!


image68

bra, men dåligt.

Kategori: Allmänt

Jag blev av med bedövningen i käken sakteligen.... det tog 4-5 timmar, sen var det nästan helt borta. Nu känner jag ingenting, men jag var verkligen så rädd att det skulle bestå. Förstår inte om det är värre ju äldre man blir med alla nojjor, men jag var helt övertygad att jag var en av dom som alltid skulle ha det så. Jag lovade att om jag blev bra skulle jag skänka pengar till något och nu har jag hittat neurologisk.........något som jag har beställt hem så jag kan betala in. Vet inte om det exakt går till ansiktsförlamning, men det kändes som det var det närmsta jag kunde komma så det fick bli det. Det känns bra! Tack gode GUD för att det släppte iallafall.

Det dåliga just nu är att jag har ett knivhugg i sidan, det känns så iaf. Jag har pratat med 4 barnmorksor inkl förlossningsavdelingen. De kan inte komma på nåt annat än ligamenten som starmar ,men jag undrar om det verkligen kan göra SÅ ont?! värre än värkar, det hugger till så jag vill gråta och jag måste lägga mig ner direkt.
Det är jobbigt och oroligt, ska äntligen till läkaren imorrnbitti. Kommer kräva en undersökning på nåt sätt. Jag måste få rätt på detta. Jag kan ju inte göra nåt! jag är livrädd för att åka in och stanna på sjukhus till födseln nu. har 10 veckor kvar...... tänk att ligga en hel sommar på sjukhus!! är rädd, hoppas det går över. snart!!

Återkommer med besked hur det gick.

så lätt man kan omvärdera saker...

Kategori: Allmänt

Jag lider ju av fruktansvärd foglossning och migrän ibland osv osv.
Idag var jag hos tandläkaren för att laga 2 hål. (trots att jag borstar som en galning, speciellt denna gången suck, ändå hål) Hur som helst. jag fick bedövning. tänkte låta bli men allt gick så fort och plötsligt så var bedövningen redan lagd. Jag frågade om det verkligen skulle kännas så, att halva sidan var bedövad, svalg, tunga, läpp, kind osv. Då förklarade han att det blir så när man bedövar nedankäken, det är liksom en nerv man bedövar och inte själva tanden som i överkäken jag också fick. Så allt domnar av. detta är fruktansvärt obehalgigt, och nu så tänker jag att "Tänk fall det aldrig går över, att det kanske finns vissa som alltid har det så här!!!!" så ni förstår att paniken är hög just nu, jag andas så gott det går för att inte hyperventilera.... jag läste på familjeliv, tänkte att det skulle lugna mig, men det första jag läser är om någon som det inte gått över för och det har gått 2 veckor. en annan svarar henne att hon minsann hört dom som fått det kroniskt, väldigt ovanligt men det har dock hänt!!!! Gissa hur jag känner mig nu då?!
Foglossning, migrän vad som, men fan inte ha en sån här domnande känsla i munnen konstant.  Jag kommer aldrig ta bedövning i nedankäken mer, och kommer borsta ännu bättre nu (hur nu det ska gå till).
Konstigt hur man kan omprioritera så fort, men det är ju så. man vet bara att man har ont av det och det, men eg har man det så jäkla bra!! ska försöka ta det med mig nu hädanefter, ska inte gnälla så mkt, det finns alltid dom som har det värre!!

Så nu ber jag till Gud och alla, Gör så att bedövningen släpper inom ett par timmar som de sa, snälla. Jag lovar att göra nåt gott och inte gnälla så mycket efter det, jag ska göra en riktigt god gärning, skänka pengar till dom som har det värre, hjälpa andra gravida som har det svårt osv osv.  bara detta går över....

jag meddelar sen hur det går......