ibland är det bara jobbigt

Kategori: Allmänt

Jag har fått värre pip nu i örat, jag är inte riktigt med på det, jag klarar inte av det just nu. jag får panik.
jag vet om att det är stressigt på jobb, och så och det är säkert därför som jag har detta nu, jag vill bara att det ska försvinna NU!! jag vet också om att det finns dom som har det fan så mycket värre än ett pip i örat, men det är bara så tröttsamt att lyssna till det. Man ska inte lyssna, jag vet det också, men just nu är den onda cirkeln riktigt rund och fin och jag ska bryta det, jag bara.....ibland orkar man bara inte....så alla ni som tror på något, själv tror jag absolut på något... be en liten bön för mig snälla att mitt pip ska försvinna så det återgår till det jag hade för typ 2 veckor sedan, eller 1 vecka sedan. Jag kände detta i förrgår. det är så irriterande, det är en hög jäkla ton också...den stör mig så... när jag tittar tv kan jag inte fokusera för pipet överröstar,
Så snälla om det finns nåt därute, ta tillbaka pipet igen och låt mig återgå till det normala. jag hade kännt det så mycket bättre då....
jag vill bara att allt ska vara som det var innan, när jag kunde hantera det. jag kan inte det riktigt nu...

lucia

Kategori: Allmänt

Det var längesen jag skrev nu, ärligt talat är jag så slut på kvällarna så jag orkar inte ens starta datorn, och på jobb är det inte en tanke på att kunna uppdatera en blogg. Jag hinner inte ens se på Aftonbladet! Det är så mycket och det sätter tyvärr sina spår ibland. Som idag när jag har migrän. just nu är det lite bättre , fick gå hem från jobb idag (efter att jag gjort alla mina måsten) la mig och vilade lite, men det sitter ju kvar, känningarna.. sen har vi spelning i morgon, jag är så rädd att jag ska ha migrän då, suck, gode gud gör så att jag inte har det, det är så jobbigt.

Imorse gick Hanna lucia på dagis, hon var sååå söt! Jag blir helt tårögd av sånt, de är så söta allihop!
Lucialinnet fick jag köpa på Maxi halvnio igårkväll efter repan. Sen hittade jag inte tärnljuset så Nicke fick iväg och köpa det vid 22 i en annan affär. (jo dagis barn har både luciakrona och tärnljus =)
Efter det gjorde jag ett collage till en som ska sluta på jobb. Han jag jobbar närmst med. det känns väldigt tungt och jag försöker inte tänka på det. Jag höll tal idag, och var så nära att bara stortjuta, men jag lyckades rätta till det.
Jag vet ärligt inte hur jag ska gå vidare utan honom på jobb, men det måste gå på nåt sätt, jag känner bara att jag kommer få det så mycket värre... så mycket tuffare, jag får se. jag ska ha ökning i lön annars går jag. Denna gången gör jag för mycket för att bara acceptera liksom. Så om 3 månader vet vi.

Men snart är det jul, ser fram emot ledigheten, ska försöka koppla av. göra roliga saker...sen dröjer det innan man är ledig igen...tror jag..

Nä, snart dags för mat, orkar inte ens ta fram och laga nåt idag, det får bli utemat tror jag, om inte Nicke orkar..


image56