Förkylningar..

Kategori: Allmänt

Denna helgen har Hanna och jag varit förylda. (eller ÄR). Vi hoppade över gympan för att Hanna hade krupphosta. Vi gav oss ut en kort stund i stan för att handla overall och byta vantarna jag köpte i fel storlek, sen handlade vi en fräck mössa från Lindex också! Det blev en Bamseoverall därifrån i år igen, jag gillade den skarpt sist så..


Hannas vantar från Åhlens, så fräcka!


Cool monstermössa


På kvällen firade vi Niklas födelsedag hos hans mamma eftersom vi inte gjort det tidigare pga att hans bror varit sjuk.
Det var trevligt. Hanna stannade över hos farmor sen över natten. Kändes tomt att inte ha henne med hem, jag kommer aldrig vänja mig vid att hon inte sover hos oss varje natt =) Vi var dock så trötta så vi somnade båda två till filmen som vi skulle se. Men det var ändå skönt att få sova lite, att inte oroa sig för att lillebror ska få en spark i huvudet av Hanna när hon kommer in till oss på tidig morgon.

Hampus var på strålande humör i  morse när han vaknade och låg och skrattade. Klockan 13 åkte vi och hämtade Hanna och sen käkade vi lunch där och åkte därefter hem. Efter lite tv-tittande, kortmakeri (dopkorten) och spel och lek vart det läggdags för Hanna ca 20.30. (Hampus var ganska lugn och låg tom och pratade med oss i kväll, annars brukar han skrika varje vaket tillfälle på kvällen, men nu kunde han faktiskt ligga och titta och skratta också!)

Efter att Hanna lagt sig så satte jag mig vid tv:n och hamnade på Tv4+ tror jag det var. Det var en film som hette "En andra chans" med Nicolas Cage. Jag har sett glimtar av den innan, men inte hela och SÅ bra den var!!! Gud vilken film!
Slutet var helt ok, men jag hade velat ha det annorlunda så jag retade mig lite på det, men den bara måste alla se tycker jag. Den var väldigt gripande och bra samtidigt. En liten tankeställare ger den om att man faktiskt ska vara tacksam över det man har även om man inte är miljonär och kan köpa allt.... typ... Rekomenderas varmt!


"En andra chans"


Nä nu kallar sängen, gonatt.

Ha det!

Regskylt

Kategori: Allmänt

Måste bara visa min fina registreringsskylt som jag fick av en gammal kompis. Tack Lina!
Tjusig va?!

migrän, lek och lite shopping!

Kategori: Allmänt

I helgen så var vi först på gympan och sen hade vi bestämt att Hanna skulle leka med sin bästa kompis Sanna.
Så vi gick hem till dom och hade jättekul! De lekte prinsessor och skojade och hade sig (ska visa bild sen),
och lille Hampus sov i 3 timmar (!) 
Tyvärr kom migränen smygande, och när vi sen gick hem så hade jag rejält ont.
Jag orkade inte laga mat så vi handlade ute. (tyvärr) för jag blev magsjuk. Skakade och hade mig så det blev i säng redan 21.00. så var den lördagskvällen förbi.


På söndagen skulle mamma komma för vi skulle shoppa lite själva, jag kände att jag behövde detta så vi bestämde att inte ändra på det då jag ändå mådde bättre. Jag fick handlat på min favoritaffär Esprit! det var såå skönt att shoppa till sig själv och kunna gå och kika lite, och inte alltid handla till barnen, även om jag nu gjorde det också, (ett par skitsöta vantar från barbapappa till Hanna, som visade sig vara för små så dom får jag byta.) och en body på rea 35 kr till Hampus!
Jag hade lite presentkort som jag fått under min graviditet på Esprit som jag sparat så det kändes bra. (men det blev dyrt ändå, men men)favvsiaffär , har nästan  bara deras kläder!


Migränen blev starkare på eftermiddagen så vi handlade utemat igen, nåt nytt wook ställe som var jättegott! Där kommer jag handla fler gånger.


Igår lekte vi hos Cassandra, en annan kompis till Hanna. Även då hade jag dundrande migrän, men lika bra som att sitta här hemma kan jag sitta hos henne och Hanna kan leka samtidigt så det gick hyfsat bra ändå. jag försökte glömma bort min migrän, men det är ju inte så lätt gjort precis.
På kvällen var det föräldramöte och sen hem och amma, och i säng.


Idag så var Hanna på dagis, jag var på kontroll - allt bra,  och efter dagis åkte vi en runda till stranden för att leta lite snäckor till dagis som de ska klistra på nåt papper, det var inte så lätt att hitta några precis, men vi fick tag i några..Det var skönt att sitta där ett tag, solen sken och det var lagom varmt..

Migränen är lite bättre, men det känns som man har en tung tung hjälm på huvudet.. Har suttit nu och kollat lite mail och annat. hinner inte så mycket nu för tiden.
Fick även en massa foto hem som jag framkallat, (350 stycken) så det var kul att se hur det blev med min nya kamera och jag kan säga att man ser skillnad tydligt! Jag är verkligen nöjd med den även om jag inte är hundra på alla inställningar än.... nu ska jag bara hitta tillfälle att få scrappa lite av korten också... men det är lyxtid så det får vi se när den dyker upp *skratt*

Nu ska jag i säng!