Ta vara på dagen!

Kategori: Allmänt

Imorse var jag bjuden på frukost hemma hos tjejmiddegänget, Vi alla fick barn 08 utom en, så vi går hemma nu allihop.
Mysigt att käka frukost och sitta och snacka. Efter det vart det hem och lite mat och sen iväg och hämta Hanna för att gå på Kyrkans barntimme och nästa fika.. Har jag blivit en sån fikamamma som jag sagt att jag aldrig kommer att bli? ;)

Sen hem och byta lite, och så kom Nicke med McDonalds, som jag svor för en vecka sedan att aldrig äta mer pga jag blir så kass!! Och så sitter jag här och mår konstigt igen...suck..att jag aldrig lär mig...men faktum var att Hanna jättegärna ville ha det idag så....jaja..

En annan grej som berör mig nu är Magdalena Graafs blödning i huvudet...hon hade haft migrän typ i 2 veckor...det är ju typ det jag haft!! "Hypokondri-Annika" började tänka, och tänkte att "Tänk fall jag också har det?!"
Men idag vaknade jag inte av det, jag hade lite under dagen som gick över igen...Sån blödning går inte värken över vad jag förstått, eller?
Hemkt är det iaf! Jag tror att jag har rätt hög smärttröskel när det gäller huvudvärk också, vilket kanske inte är så bra vid ett sånt tillfälle.
Det får en att tänka iaf, Man ska ta vara på varje dag som om den vore den sista!
Jag ber dock att jag och min familj klara oss ur såna hemska saker, men man vet ju aldrig...man kan bara hoppas och be....

Min lilla familj: Jag älskar er!! över allt annat! Puss.

Bamse och Stroganoff.

Kategori: Allmänt

Idag så var vi på BVC för att kolla Hampus utslag, det var sagel/torr trodde man, så jag fick iväg till Apoteket och inhandla salvor och annat. Det är så dyrt med allt sånt tycker jag. 350 spänn blev det...
När jag smörjde honom så skrattade han högt för han är så kittlig hihi! Sötis.


Lillebror i Gåstolen.

Gick även in en sväng om Lindex (ja, jag kan inte låta bli när jag är i stan) men denna gången var det inte till oss, även om jag kom hem med lite ;) Vi skulle handla present till en nyfödd i tjejgänget som jag ska träffa i morgon. Så söta flickkläder det finns! Ja även pojk, men flick är ändå flick med klänning osv.. =)
Titta så fina!!

 

Handlade även strumpor och en ursöt pyjamas till Hanna. Hon behöver faktiskt det för hon har vuxit ur de gamla, ni skulle se som de sitter haha, trekvarts på allt stackarn.
Här är Hanna i sin fina nya pyjamas med Bamsehäst på. (Bamse freak som jag är)Sen har vi även haft en av mina favoriter till middag: Korv Stroganoff! Idag blev den riktigt god också!
Hade i purjolök, färsk svamp, burk svamp, korv, tomatpure, chilisås, creme fraiche, matgrädde, kinasoya och SOP.
Sååå gott. Och efter vad jag så sugen på Äpplekakan så det blev en sån igen (!) Denna gången med päron och äpple och mindre socker, klart godare!

Inte nu igen!!!

Kategori: Allmänt

Suck, igår började huvudvärken som blev migrän, fick ta tablett och lägga mig, var bra i morse och hela dagen.
Var i stan och hälsade på syrran, samt bytade tröjan på Åhlens och fick med mig en till samt en till Nicke. Hittade även en sån där bra diskmaskinsmagnet med "diskad" "Odiskad" på Designtorget! Har letat länge efter det, vi har såna på jobb och det är så fiffigt!

Hur som helst, efter att jag hämtat Hanna så började det vid 15 tiden att värka lite i samma sida i huvudet och nu så har jag så ont! SÅ jag sitter och väntar i princip på att klockan nu ska bli så mycket så jag kan lägga mig och det kan jag nog nu snart...suck varför har jag alltid huvuvärk nu för tiden?!?!?! Det är så himla tragiskt att det är så... och sen piper det änu mer nu i mitt vänstra öra (innan var det mest i höger), har gjort det ett tag nu, men jag har trott det ska gå tillbaka, Hampus skriker ju ofta och man bär honom på den sidan, men jag vet inte, jag har säkert tinnitus på den sidan nu också, och värre än det högra nu också!! Suck igen... jaja, det blir säkert bra till slut..

Har börjat käka såna grönsaks/frukt shots för att bli piggare, vet inte om jag blir det, har käkat i tre dagar nu...


En av tröjorna jag köpte....FIN!