Nytt objektiv!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag ett nytt objektiv till min nya kamera! Fick och fick, jag betalade det via en från Nickes jobb som varit i USA och köpt det åt mig.
Det var en större zoom på den, verkar kanonbra! Jag älskar verkligen bilderna, speciellt närbilderna. När bakgrunden blir sådär suddig liksom =) assnyggt!

Köpte även små USB högtalare igår som var superbra, perfekta för mitt behov, vilket inte är så krävande, vill bara kunna lyssna på lite ljudklipp och musik. De lyser lite sådär häftigt blått också *fniss*

Jag gillar mitt nya rum, det är skönt och fint här, ska ta foto sen när allt är klart. Det måste bli klart först i badrummet för vi har möbler här som ska ner sen. Suck, jag var ju så glad att det gick framåt i lördags, men nu verkar det stopp igen, Igår kom han aldrig, idag var han här några timmar men man såg inte vad som hänt direkt, det är väl så det är med förarbetet tyvärr. Jag önskar så att det blir klart om 2 veckor, men det känns tyvärr inte så heller. Men man kan få drömma lite.

Precis som om jag drömmer och önskar att lillebror kommer om 2 veckor. Jag tycker det är kämpigt nu, när jag ligger ner så känner jag mig som en sköldpadda som hamnat på rygg, jag kan alltså ibland bara inte ta mig upp!! det är helt sjukt! Är rädd för förlossningen, jag är faktiskt det. Pluggade lite i profylaxboken idag så jag har det färskt i minnet.... man glömmer lätt när man ligger där med värkar... Hoppas det går bra, jag ber till GUD att det ska gå bra!!


Nicke spelar Guitar Hero Aerosmith! Det är bättre låtar tyckar jag, men sen å andra sidan är det lättare. Nu spelar jag på medium och jämför jag detta med Guitar Hero 3 så är medium mycket svårare där. Men det finns så många sköna låtar på Aerosmith så just nu blir det mycket av det =)

Så sammanfattning:
Nytt objektiv, USB högtalare, badrum tar tid, lillebror med och Guitar Hero liras på kvällarna!


       

Renoveringen...

Kategori: Allmänt

Den går framåt, men tar tiiid ändå.. Det var fukt och det var därför som allt fick rivas ut, men nu ser jag kakel på väggarna!! Ett rum är nästan klart!!! Fattar det inte, klart och klart, det ska ju fogas och golvet ska läggas osv, men jag kan börja se lite helhet, äntligen!! efter dessa månaders väntan. Det kommer bli sååå fint =)
Nedan lite bilder av hur det sett ut under resans gång.

            

Fler bilder kommer så fort det börjar närma sig!

Update

Kategori: Allmänt

Jag måste säga att jag än så länge är supernöjd med kameran!! Det blir bra bilder och jag försöker lära mig mer och mer om allting. Ni kan ju se lite av bildbeviset längre ner!!

Scrapcarousellen blev jättebra, den var större än väntat men den står bra på skrivbordet =)

Ultraljudet var också bra, Pojken är stor 23% tillväxt nu, och han har tjocka goa kinder och valkar på armarna *fniss*
Hoppas han tittar ut 3-4 veckor innan så han inte blir så stor att föda ut, jag är nämligen jätterädd just nu för det!

Det känns ganska bra just nu trots att fogarna gör värre ont än nånsín, och att jag har halsbränna varje dag, eller inte kan sova, eller får ont i sidan eller........det känns ändå psykiskt bra i sinnet och det är så härligt. Jag kan njuta av att se min fina mage och stoltserar gärna med den =)
Därför har jag valt lite bilder på min mage nedan som vi fottat i min egen hemmagjorda studio *skratt*Är de inte underbara!!!!???