Hyllan och tavlorna på plats!

Kategori: Pyssel

Idag hade jag migrän på nytt, men fick ta en tablett så blev det lite bättre. Vi myste hela förmiddagen och kikade på Tingeling filmen. Sen åkte vi och lekte med Hannas dagiskompis på eftermiddagen. (som vi alltid gör nu=)
De dansade och lekte så de blev helt svettiga i några timmar! Prinsessor var de båda två med fina klänningar, spö och tiaror så klart! Så söta var de!

Sen när vi kom hem så snickrade jag upp en ny ekhylla ovanför soffan som vi haft ett bra tag nu, men den har inte kommit upp bara. Men eftersom jag ville ha upp mina nya fina tavlor från Wordle som jag gjort nu i dagarna så fick den upp i ett nafs ikväll! Det blev jättebra! Se själv! Är så nöjd med tavlorna!Sen blev det kebabpizza mmm. Nu ska snart barnen sova, sen blir det väl lite tvtittade och datorsurfande =)
Avkoppling det!

Trevlig helg!

Femhundra till övriga utgifter. skojar hon?!

Kategori: Allmänt

Så var den tillbaks, huvudvärken...tog faktiskt en migräntablett för jag är ändå själv med barnen nu ikväll. Nicke kommer hem om en stund, han är iväg med jobbet...igen! suck...Detta jobb, alltid iväg känns det som...
Men det känns bättre nu. Jag hade lite jobb här innan läggdags. Båda grät av olika anledningar, de var trötta bla. Sen somnade båda bredvid mig i sängen. Så nattningen gick ju faktikst lätt! över förväntan.

Låg och tittade lite på Lyxfällan. Tappade hakan lite när hon rådgivaren sa "Det kan ju vara så att det blir nåt tandläkarbesök eller nån behöver gå till frissan, så sätt dit en femhundring på övrigt"  EN FEMHUNDRING?! Var fan klipper hon sig? Och tandläkaren, har hon gått på flera år kan man ju undra? Shit, de hade ju tre ungar också, hur ska en familj på fem pers dela på 500 som övriga utgifter som tandläkarbesök, frissa etc?! Haha hon måste ju leva på stenåldern.. jaja, jag tyckte det var lite hemskt idag. Att de fick sälja sin motorcykel för 32000! Man ska ju inte sälja bara för att. Det var ju helt fel säsong med.. taskigt tycker jag.. men sen kanske jag är lite fel på det och tänkte som mamman gjorde, det må va, men jag tycker ändå det var hel knas att göra så..

Jag håller nu på med ett annat projekt i hemmet =) ska bli klar i helgen så ska jag fota så ni får se!

Vill ha!

Kategori: Vill ha!

Just nu är det så många saker jag vill ha!
Har samlat ihop lite bilder så jag inte ska glömma bort det.
Sen får vi se när jag får in lite stålar vid födelsedagar eller annat, då blir det lite shopping till hemmet minsann!
Jag vill ju ha ett nytt kök, men vi får väl se med den saken. Det kostar ju en hel del, men det hade behövts. Det är så sunkigt tycker jag.
Vi har iaf 2 helt nya badrum! Inte illa det. Jag mår verkligen så bra när jag går in i mina badrum, de är så himla fina! (sen gör ju golvvärmen sitt också ;)

Hur som helst så vill jag ha nån snygg toapappers-hållare utan att borra. Och då har jag hittat några hållare med sugproppar på nätet.
Vilka ska jag välja? Behöver 2 stycken.De i stål kommer från bosign.se och den vita från bluebox.se