dygnet behöver definitivt fler timmar

Kategori: Allmänt

Jag känner ibland att jag inte riktigt hinner med allt som jag vill hinna med, undrar om nån känner igen sig där =)
Just nu känner jag att jag vill skriva så mycket så mycket...jag börjar med helgen...

Det blev först gympa, det var SÅ roligt. Hanna var så söt när hon sprang och gjorde alla rörelser. Och det var bra för hennes mamma också ;) Det enda var att jag glömde banan! Hanna satte sig på stora mattan för att höra sagan efter gympan och alla barnen runt henne åt banan! Jag hade glömt!! Är det en gyllene regel att alla har banan med sig? Alla 40 barn?! Och Hanna började stortjuta så folk vände sig om och titta på henne, det slutade med att vi fick gå hem. Kunde inte en enda mamma som hade banan eller frukt till sina barn delat med sig?!?! blir så satans förbannad när jag tänker på det!! Har inte de lärt sina barn att dela med sig? Jag vill inte vräka ur mig för mycket här, men gud! Jag skulle vilja säga dom ett och annat! Hur som helst. Det blev shopping också i helgen! Jag hittade för en gångs skull massor av kläder och en jacka jag ville ha! Härligt! Jag mår bra av att shoppa!! hehe

Lördagskvällen spenderades hos "svärmor", där vi firade Nicke. God mat som vanligt och äppelkaka! man åt alldeles för mycket bara.

Söndagen gick vi lite i stan här och sen matade vi fåglarna i parken. Städade i garaget lite och plockade som man brukar göra söndagar. Det var superväder! sol och varmt, 21 grader tror jag det var!

Jag trivs på jobb, jag gör verkligen det. Man är rädd för att säga det ibland för då händer det nåt. Men det är skönt när man inte har magont när man ska till jobb. Jag trivs just nu med uppgifterna och så. Vill bara ha mer lön, Är duktigt trött på hela lönebiten. Jag vet inte ärligt hur länge jag orkar den fighten längre. Ibland känns det som jag vill skita  i allt och går bara för sakens skull. Men.. som en hund stannar jag kvar, i hopp om att det ska bli bättre. att nån ska förstå, att nån ska ge mig en formell tjänst. Efter samtal i dag med chefen så verkade det iaf lite bättre. Men det återstår att se så klart. Det var ett bra samtal, det kändes skönt.

Och vet ni vad?! Jag fick scrappat idag!! Sjukt va? jag brukar känna för det, men sen när jag tar fram sakerna är lusten väck och jag får plocka undan allt igen. Idag satt lusten kvar tillräckligt länge för att göra en super LO! Jag visar den sen, får fota i dagsljus. Det var skönt att få scrappa lite. Hade velat satsa mer på det bara, vill bli nån gästdesigner på nån site ett tag. men då måste man ju faktikst kunna scrappa också och inte bara slöa på soffan när kvällen kommer. Men hur orkar man med barn som kräver sin tid? Kul var det iaf och som sagt, jag är supernöjd!

Ja just det! Jag har spelat Paper Mario och Trauma Center också på Wii! Jätteskoj! Båda två! Man blir bara så fast, tiden går och man ser att man måste verkligen lägga sig nu, "bara en gång till" tänker man, men sen är klockan så mycket och det är kört.. Man vet att man är trött dagen efter pga spelandet, men å andra sidan måste man få lite tid för sig själv sen Hanna lagt sig och eftersom hon lägger sig så sent så är det lite jobbigt. Men vi får se, får försöka få henne isäng tidigare för på morgnarna här är vi helt slut.

Dygnet borde ha lite fler timmar, så man fick mer fritid =)

Långt idag, men det hade hänt en del så....det fick bli så!
Ben & Jerrys kallar!
Kommentera inlägget här: