Cykeltur och trevlig bok :)

Kategori: Allmänt

Idag var jag och Hanna i stan en sväng. Jag kikade på klänningar och kom hem med 2 st (visar sen) från Lindex.
Hanna fick ihop en del pengar igår av blomsterförsäljningen (!) och dansuppvisning för mig och Nicke igår kväll så hon handlade ett kit som man gör egna kort av. Det tog dock lång tid innan hon förstod att man får inte jättemycket för 80 kr. Hon kikade på stora slott för 500 kr. "Men du kan visa ditt kort bara mamma". =)
Nä det funkar inte så. Till slut hittade hon detta kitet för 79 kr så hon fick 2 kr över.
Kändes lite så att hon skulle ta alla sina kronor, men å andra sidan så ville hon det och hon lär sig ju också på det vad pengar är värda.

Jag handlade även två fotoalbum eftersom jag är en sån som faktikst fortfarande lämnar in bilder så jag kan sitta och titta på dom hihi.
Det värsta är att man tar ju en hel del mer kort nu med digitalkameran, och det är svårt att välja ut bland tusen foto åt gången så det slutar alltid med en 500 korts beställning...suck.

Hanna lekte med en kompis på eftermiddagen, och jag sorterade lite bland barnens teckningar och grejer här nere. Det blir snabbt en massa skit rent ut sagt.

I kväll så tog vi av stödhjulen på Hannas cykel, har lovat det så länge nu men aldrig blivit av. Men ikväll försökte vi. Det gick ok. Hon är vinglig, men klarade 5 sekunder själv. Vi provar mer i veckan så till slut ska det väl gå. Hon är ganska rädd av sig så det tar kanske lite längre tid..

Nu har barnen precis somnat, det tog tid för Hampus att somna idag!!! varmt och vilan i eftermiddags var ingen bra kombo.. men men..

Imorrn är det jobb, 2 veckor kvar tills semestern. skönt! Har en hel del som måste göras så det blir stressade dagar minst sagt..

Just det..måste berätta en rolig sak som Hampus sa när vi satt in alla fotona i albumen och han bläddrat igenom det. "Mamma, OJ vad trevlig denna boken är!"
HAHAHA, Det lät så vuxet när han sa ordet "trevligt", Tror det är Anne på dagis som säger dom orden misstänker jag. Gulligt värre var det iaf! :)


Trevlig vecka!


Kommentera inlägget här: