fortfarande sjuka

Kategori: Allmänt

Nu är vi alla sjuka, jag tror jag hostat upp tarmarna snart så mycket som jag hostat.
Idag var vi hos läkaren med Hanna. Det var så illa så hon fick korteson och inhalera nåt så att luftvägarna öppnades lite. Hon skrek, ja gud vad hon skrek. Men andra gången så var hon otroligt nog duktig! Hon tog ut nappen och andades själv, snacka om att jag höll på att tappa hakan.
Men väl hemma är det samma sak, hon ska inte ta nån medicin, men nu är det inget val, hon måste. val och val, det har väl aldrig varit nåt val, men hon spottar ut allt igen så det känns så meningslöst, men vi får på nåt sätt lösa det nu genom träning eller nåt, hon måste ta både krupp medicinen och antibiotikan hon fick idag.
Så ja.. det blir jobbiga dagar, jag hatar detta, men jag måste. Det jobbiga är att hon inte förstår att man måste, att man blir frisk av det.

Sen är det ju jag, jag är så trött, ansträngd, snuvig, hostig och mår inte bra. Men men. det går väl över, jag tar iallafall min medicin *ler*

Väntar på Nicke, Mc Donalds idag, mums, fast vänta nu... hrm... sist jag käkade så fick jag så ont i magen.... Åhhh tänk om jag får det nu också....suck....jag får äta sakta....eller nåt.

Det trista är nu att helgen blir liksom trist och tillbringas inomhus mesta delen för att vi ska ha en chans att tillfriskna. sånt e livet... konstigt att jag alltid är sjuk nu för tiden, jag menar jag borde ha haft alla förkylningar som finns nästan, men Hanna kommer hem med nya bakterier hela tiden verkar det som... jag börjar bli lite trött på att va förkyld och halsont och sånt nu... måtte det vara sista gången för iår.

Maten är här! Ses!
Kommentera inlägget här: