bättre eller??

Kategori: Allmänt

Ja, det känns som att precis när man känner att nu blir det nog bra förkylningarna så nästa dag man vaknar så är man hostigare än innan. Men vi får se. det enda som håller mig hemma är att så fort jag gör något blir jag så fruktansvärt ansträngd vilket tyder på att jag inte är bra alls. (sen att jag snyter mig varannan minut och hostar gör ju inte saken bättre)

Hanna har vant sig vid sin medicin!! Jag kan inte fatta det, men hon är superduktig!! Hon får hålla i sprutan som man lägger medicinen i själv, sen så sprutar vi in medicinen. Hon är verkligen jätteduktig. bara sådär helomvändning! vilket kom lägligt då hon får medicin 4 ggr om dagen.

Det är jobbigt nu, jag känner att jag behöver jobba, men vet inte hur orken ska tas fram. Ska försöka jobba imorgon, så får vi se hur länge jag klarar av. man får ju gå hem i värsta fall.

Om allt går som det ska så kanske det kommer en glad överraskning i dag, men jag tror inte det, men om jag har tur så... det hade varit himla skoj om jag hade lite tur i just detta fallet. jag berättar senare.....

måste snyta mig nu.....
Kommentera inlägget här: